Adrian Mutu va evolua la Galatasaray din 2011, potrivit presei din Turcia

Embed:

Adrian Mutu este cheia problemelor din atacul lui Galatasaray. Potrivit presei din Turcia, internaţionalul român, care a fost pus pe lista de transferuri de către Fiorentina ca urmare a problemelor extra-sportive ale jucătorului, este aproape de a ajunge la echipa antrenată de Gheorghe Hagi, Galatasaray Istanbul.

Pus pe liber de Fiorentina, Adrian Mutu ar putea evolua în Turcia din 2011. Turcii dau ca sigură trecerea lui Mutu la Galatasaray şi spun că românul va fi prezent pe 3 ianuarie la reunirea echipei lui Gică Hagi.

Trecerea lui Mutu la Galatasaray este anunţată de toate publicaţiile importante din Turcia, care notează ca preţul de transfer este de 5 milioane de euro.

Turcii anunţă chiar şi salariul pe care Mutu îl va avea la Galatasaray - 2 milioane de euro - dar informaţiile nu sunt însă confirmate şi de Fiorentina.

Publicaţia Fanatik a scris chiar că Gică Hagi a insistat pe lângă preşedintele Adnan Polat, pentru a garanta că Mutu nu va avea probleme de comportament în Turcia.

"În trecut a făcut greşeli, dar acum este cu gândul numai la fotbal. Am încredere mare în el", i-ar fi spus Hagi lui Polat.

Omul responsabil cu transferul lui Mutu la Galatasaray este directorul sportiv Adnan Sezgin, bun prieten cu impresarii atacantului.

Un alt transfer la Galatasaray vehiculat de presa turcă este cel al atacantului echipei Steaua Bucureşti, Bogdan Stancu. Suma de transfer care se vehiculează este de aproximativ 5 milioane de euro, singurul impediment în semnarea unui acord fiind conducerea clubului "roş-albastru".

Gigi Becali, patronul echipei din Ghencea, a afirmat în mai multe rânduri că este dispus să se despartă de Bogdan Stancu doar din vara anului 2011.

Lasă un comentariu