Adrian Ilie a venit în vizită la Chişinău pentru o singură zi

Adrian Ilie a fost la Chişinău! Fostul internaţional român a venit pentru prima dată în Moldova la invitaţia agentului FIFA, Arcadie Zaporojanu. În exclusivitate pentru Publika TV, Ilie a spus de ce i se spune "cobra" şi că va mai vizita Moldova pentru că i-a plăcut aici.

"Antrenorul Claudio Ranieiri, când am ajuns la Valencia îmi spunea să intru în aria de 16 metri să-i atac ca o cobră şi de atunci mi-a rămas cobra", a precizat Adrian Ilie. "Cobra" însă nu ştie multe despre fotbalul din Moldova.

Amintim că Adrian Ilie a fost component al echipei naţionale de fotbal a României timp de 10 ani. Pentru tricolori acesta a jucat 55 meciuri şi a marcat 11 goluri. Ilie a evoluat în România la cluburile Electroputere Craiova şi Steaua Bucureşti. În 1996 s-a transferat în Turcia la Galatasaray, după care a urmat o perioadă de glorie în Spania la Valencia, unde a jucat cu liliecii două finale de Liga Campionilor împotriva lui Bayern şi Real Madrid. Cobra a mai evoluat la Deportivo Alaves, Beşiktaş Istanbul şi FC Zurich. În prezent românul se ocupă de impresariat şi afaceri.

Lasă un comentariu