Adresarea șefului statului către noii deputați: Să depuneți toate eforturile în numele și pentru binele poporului

Astăzi are loc prima Şedinţă de constituire a Parlamentului nou-ales din legislatura a X-a. În cadrul ședinței președintele Igor Dodon s-a adresat noilor deputați să își îndeplinească promisiunile făcute în campania electorală și să depună toate eforturile în numele și pentru binele poporului.

"Permiteți-mi să felicit în numele întregului corp de deputați și al meu personal pe toți cetățenii Republicii Moldova cu ocazia alegerii noului parlament.

Exprim speranța că legislativul nou-ales va îndreptăți încrederea oamenilor și deputații vor depune toate eforturile în numele și pentru binele poporului.

Stimați deputați, parlamentul ales la 24 februarie are toată legitimitatea necesară, cât cea internă, atât și externă. Sper că în calitate de aleși ai poporului veți reuși să îndepliniți promisiunile făcute în campania electorală.

Astăzi în Moldova s-a creat o situație care nu a existat în ultimul timp. Țara are un președinte legitim și un parlament legitim, care are madatul de încredere a poporului.

Prin urmare sarcina noastră comună este de a forma un guvern legitim care să funcționeze în interesul tuturor cetățenilor", a declarat Igor Dodon.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu