Adlan Şişhanov a devenit co-proprietar al clubului Zimbru

Embed:

Adlan Şişhanov, fostul patron al Daciei, a devenit co-proprietar al clubului Zimbru. Anunţul a fost făcut de preşedintele onorific al galben-verzilor, Nicolae Ciornîi. Ciornîi a declarat că rămâne patron al Zimbrului, însă nu mai are sursele necesare de întreţinere a clubului de unul singur şi a decis să apeleze la Şişhanov.

"Zimbru are posibilitatea să redevină un club de succes, la fel ca Dacia, şi eu am apelat la ajutorul lui Adlan, care este prietenul meu. Pentru o perioadă de timp Şişhanov Adlan şi-a dat acordul să ne fie partener. El va investi la Zimbru. Cum am fost patron, aşa am rămas. Doar că acum voi fi coproprietar, împreună cu Adlan Şişhanov. El este partenerul meu", a precizat Ciornîi.

În acelaşi timp, Şişhanov a adaugat că "La momentul actual, de jure, nu figurez ca patron al Daciei. Asta am declarat încă la începutul acestui an, iar coproprietar al clubului Zimbru, ţinând cont de unele formalităţi care trebuie îndeplinite, voi deveni după sfârşitul actualei ediţii de campionat".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu