Adevăratele feţe ale membrilor "DA". Agresiunile faţă de jurnalişti, criticate de invitaţii de la Fabrika

Embed:

Agresiunile asupra jurnaliştilor din partea simpatizanţilor Partidului Platforma "Demnitate şi Adevăr", al mafioţilor Ţopa, au fost dur criticate de invitaţii emisiunii Fabrika de aseară.

Aceştia au declarat că a devenit un obicei printre membrii formaţiuni să scuipe jurnaliştii, să-i înjure sau chiar să-i lovească.

Aceste acţiuni ridică multe semne de întrebare referitor la principiile şi valorile după care se ghidează cei de la "DA".

"De la o vreme asist cu îngrijorare pentru şi chiar cu teamă pentru unele jurnaliste din Republica Moldova, pentru unii jurnaliştii din Republica Moldova care încearcă să sape un pic mai adânc să realizeze o anchetă jurnalistică. A intrat într-o normalitate ca un journalist să fie bătut. Nu prea am avut cazul", a spus jurnalistul Victor Nichituş.

"Cine se asemănă se adună pe anumite interese. În cazul acestui partid gaşcă este vorba de acel model de comportament pe care ei îl afişează chiar liderul acestui partid. Nu poate, în opinia mea, să atragă un asemenea individ, sau partidul acestui individ un intelectual in randurile acestui partid", a spus bloggerul Veaceslav Balacci.

În cadrul emisiunii, invitaţii au discutat şi despre legăturile dubioase pe care le are primarul de Bălţi, Renato Usatîi, cu Nicolae Hacico, individ reţinut pentru trafic de droguri.

"Noi suntem datorii să-i spunem cetăţeanului, să-i reamintim că cei care se declară ori intrebuinţează un mesaj declarativ în ultimă instanţă costă societatea mult mai mult decât cei care sunt cu vicii, dar încearcă să lucreze asupra viciilor lor", susţine analistul politic Victor Gurău.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu