Adele, de nerecunoscut. Cum arată cântăreaţa britanică, după ce a slăbit cu peste 40 de kilograme (FOTO)

După ce a stat departe de lumina reflectoarelor în ultimele lui, Adele și-a făcut apariția duminica trecută la o petrecere dată după Gala Oscarurilor și a surprins cu noua sa siluetă. Însă și chipul vedetei în vârstă de 31 de ani este schimbat, scrie digi24.ro.

Vedeta a apărut la petrecerea dată de Guy Oseary într-o rochie cu imprimeu de leopard, care i-a pus în evidență silueta zveltă. Vedeta s-a fotografiat alături de prezentatoarea TV Kinga Rusin, care a postat imaginea pe contul de Instagram.

Cântăreaţa britanică și-a schimbat stilul de viață și a trecut prin numeroase schimbări după ce anul trecut s-a despărţit de soţul ei, Simon Konecki. Între timp, a reușit să scape de peste 40 de kilograme.

Adele s-a căsătorit în 2016, după o relație de cinci ani, cu Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate ce luptă pentru accesul global la apă potabilă curată. Cuplul are și un copil.

Până de curând cel mai bine vândut artist născut la Londra, Adele este cunoscută pentru albumele ei de top: "19", "21" şi "25".

Adele, născută la 5 mai 1988, în Marea Britanie, este interpretă şi compozitoare. În 2008, a lansat primul album de studio, "19", care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică "Noua Amy Winehouse".

loading...

Lasă un comentariu