"Acuzaţii false şi nefondate". Ce spune premierul Filip despre învinuirile care i se aduc privind estorcarea unei sume de bani

"Nu a fost constatată încălcarea legii". Este răspunsul pe care l-a primit Pavel Filip de la autoritățile de la Kiev la scrisoarea adresată de premier, după ce mai multe instituții de presă au scris că ar fi fost implicat în estorcarea unei sume de bani de la un anumit individ.  

"Probabil, același răspuns l-ar fi primit și instituțiile de presă care au scris despre această așa-numită 'investigație', dacă ar fi solicitat aceste informații de la autoritățile ucrainene. Ar fi aflat că încă 3 luni în urmă, la 22 martie, se constatase că acuzațiile sunt false și nefondate", a menţionat Pavel Filip într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totodată, prmierul a declarat că va depune o cerere privind atragerea la răspundere a cetățeanului care a depus plângerea pentru defăimare și calomnie.

"Îmi pare rău că unii politicieni din țară, din disperare, încearcă să arunce cu mizerii, ca să crească tensiunile în actualul context politic, și așa destul de complicat. Anume acum e nevoie de calm și rațiune", a conchis Pavel Filip.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu