ACUZAŢII DURE! Donald Trump ar fi dezvăluit informaţii clasificate despre CIA

Preşedintele SUA, Donald Trump, a fost neglijent cu informaţii clasificate, acuză un congresman democrat, Adam Schiff, după ce liderul de la Casa Albă a dezvăluit că date ale Agenţiei Centrale pentru Informaţii (CIA) au fost obţinute prin atacuri cibernetice în timpul Administraţiei Barack Obama, scrie Mediafax.ro.

Într-un interviu acordat postului Fox News, Donald Trump a încercat să justifice sugestiile că Turnul Tower ar fi fost interceptat în timpul mandatului preşedintelui Barack Obama, în campania electorală prezidenţială.

"Apropo de CIA, vreau ca oamenii să ştie că au fost sustrase date de la CIA prin atacuri cibernetice, s-au luat o serie de lucruri, în anii Administraţiei Obama. Nu a fost în timpul nostru", a spus Trump.

Ca reacţie, Adam Schiff, membru al Comisiei pentru Informaţii a Camerei Reprezentanţilor, a acuzat că Donald Trump este neglijent cu informaţii clasificate.

"Preşedintele pare să fi vorbit despre un lucru care, dacă se va dovedi adevărat şi precis, ar putea fi considerat informaţie clasificată", a afirmat Schiff, citat de site-ul Politico.com.

Site-ul pentru transparenţă WikiLeaks a dezvăluit recent o serie de informaţii sustrase de la CIA prin atacuri cibernetice.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu