ACUZAŢII: Donald Trump este vinovat pentru majorarea preţului ţiţeiului

Embed:

Donald Trump este vinovat pentru majorarea preţului ţiţeiului. Acuzaţiile vin din partea preşedintelui rus. Vladimir Putin a lansat un atac direct la adresa omologului său american în timpul unor discuții din cadrul Săptămânii Energetice, eveniment ce se desfăşoară în aceste zile în Rusia.

"Haideți să recunoaștem că majorarea prețului pentru petrol este în mare parte un rezultat al politicii externe a Statelor Unite. I-aș spune preşedintelui SUA: Donald, dacă vrei să găsești vinovatul pentru creșterea prețurilor trebuie să te uiți în oglindă", a menţionat liderul de la Kremlin.

Declarațiile lui Vladimir Putin vin ca urmare a criticilor lui Donald Trump la adresa OPEC și aliaților acestei organizații, care au fost învinuiţi de liderul de la Casa Albă de majorarea prețului pentru petrol până la nivelul de 85 de dolari pentru baril, cel mai mare din ultimii patru ani. Asta după ce Trump a impus sancțiuni Iranului și s-ar fi implicat în Venezuela, spune liderul de la Kremlin.

Totodată, Putin a menționat că țara sa și-a mărit producția și că are capacitatea de a adăuga alți 300 de mii de barili pe piață.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu