ACUM în aşteptarea PSRM. Cum au fost surprinşi deputaţii (FOTOREPORT)

Socialiştii nu au dat curs invitaţiei deputaţilor PAS şi PPDA la negocierile convocate, ieri, la Parlament. Reprezentanţii PSRM au spus că sunt dispuşi să discute cu cei de la "ACUM", doar dacă aceştia vor accepta oferta socialiştilor privind crearea unei alianţe şi a unui guvern de coaliţie funcţional susţinut de o majoritate parlamentară. PAS şi PPDA nici nu vrea să audă de condiţiile PSRM.

Mai sus vedeţi o GALERIE FOTO cu atmosfera de la Parlament în timp ce deputaţii blocului politic ACUM îi aşteaptă pe socialişti.

Până în prezent, reprezentanţii PSRM și cei de la "ACUM" s-au invitat reciproc la discuţii de câteva ori, dar s-au întâlnit o singură dată. Dialogul a eșuat din cauza certurilor și discuțiilor în contradictoriu.

PAS şi PPDA îi aşteaptă în continuare pe socialişti la dialog. Asta deşi, înainte de alegerile parlamentare Maia Sandu, Andrei Năstase şi colegii lor au semnat un angajament prin care şi-au asumat, public, că NU vor participa la crearea unei coaliții de guvernare formale sau informale nici cu PSRM.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu