Actriţa Heather Locklear, internată la un spital de psihiatrie, după ce a încercat să se sinucidă

Actrița Heather Locklear, binecunoscută din serialul „Melrose Place”, a fost supusă unei evaluări psihiatrice, după ce ar fi încercat să-și ia zilele. Potrivit tmz.com, vedeta a încercat să se sinucidă cu o armă de foc.

Un membru al familiei a dezvăluit presei că Locklear, în vârstă de 56 de ani, a încercat să se rănească și a chemat paramedicii. Astfel, aceștia au venit la vila ei din Los Angeles și au transportat-o la spital. Nu se știe însă cum a ajuns arma în posesia actriți americane.

Heather Locklear nu este la prima tentativă de acest gen. În ianuarie 2012, aceasta a fost dusă de urgență la un spital din Los Angeles, după ce a înghițit mai multe pastile și a băut alcool. De asemenea, vedeta din „Melrose Place” a incercat să își ia viața și în 2008, când suferea de anxietate și depresie, scrie tabu.ro

De altfel, Locklear este cunoscută pentru comportamentul său inacceptabil. Numai în urmă cu câteva luni, în luna februarie, aceasta a fost arestată după ce şi-a bătut iubitul şi a atacat trei poliţişti. Se pare că vedeta are grave probleme cu gestionarea furiei şi cu alcoolul. Conform unei surse din cadrul departamentului de poliţie Ventura, citată de Daily Mail, Locklear „a cedat psihic“ după ce ea şi Chris Heisser, iubitul din liceu cu care abia se împăcare, s-au luat la bătaie în casa ei din Thousand Oaks, California. 

Heather Locklear a urmat nu mai puțin de 5 programe de dezintoxicare, cel mai recent în ianuarie 2017. Din păcate, promisiunile actriței de-a sta departe de alcool, medicamente și droguri sunt deșarte.

loading...

Lasă un comentariu