Actrița Gillian Anderson, ŞOCATĂ de oferta financiară propusă pentru reluarea rolului de agent FBI

Actrița Gillian Anderson, care interpretează alături de actorul David Duchovny rolurile principale din noua serie televizată "X-Files", a declarat recent că a fost șocată de oferta financiară care i s-a făcut inițial de cei de la rețeaua Fox pentru reluarea rolului agentului FBI din film, notează Agerpres.

Actrița în vârstă de 47 de ani a povestit într-un interviu pentru publicația The Daily Beast că a fost supărată și șocată când i-a fost făcută oferta pentru rolul din noua seria X-Files, ea primind o jumătate din suma care-i fusese propusă actorului David Duchovny.

"Sunt surprinsă să mulți dintre cei care m-au intervievat nu au spus public acest lucru pentru că acesta este adevărul'', a spus actrița, subliniind că ''a fost șocată, ținând cont de toată munca pe care a depus-o în trecut în primele sezoane ale X-Files".

Noua serie X-Files, care cuprinde șase episoade, a avut premiera duminică pe canalul Fox. Alături de consacrații David Duchovny și Gillian Anderson, în serial și-au mai reluat rolurile interpretate în sezoanele precedente Mitch Pileggi, William B. Davis și Annabeth Gish.

Citeşte şi: Celebrul actor David Duchovny s-a ales cu o stea pe Hollywood Boulevard (VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu