Actriţa Debbie Reynolds a murit la o zi după fiica sa, Carrie Fisher

Actriţa americană Debbie Reynolds, celebră pentru rolul jucat în musicalul „Cântând în ploaie”, alături de Gene Kelly, a murit la vârsta de 84 de ani, la doar o zi după ce şi-a pierdut fiica, Carrie Fisher, anunţă digi24.ro.

Carol Channing, Ellen DeGeneres, Mia Farrow, Bette Midler şi Dwayne Johnson se numără printre vedetele care şi-au exprimat online regretul la aflarea veştii morţii lui Debbie Reynolds, despre care spun că este unul dintre ultimele talente adevărate de la Hollywood.

Ea a suferit miercuri un accident vascular cerebral şi a fost trasportată la un spital din Los Angeles. Fiica lui Debbie Reynolds, actriţa Carrie Fisher, vedetă a francizei ”Star Wars”, a murit marţi, la 60 de ani în urma unui infarct.

Fiul actriţei, Todd Fisher, a declarat pentru AP: „Este acum cu Carrie şi toţi avem inimile sfărâmate”. El a adăugat că stresul provocat de moartea surorii sale a fost ”prea mult” pentru mama lui.

Născută pe 1 aprilie 1932, Debbie Reynolds a jucat roluri principale în comedii şi musicaluri importante de la Hollywood, în anii 1950 - 1960. La vârsta de 19 ani, a cunoscut succesul cu interpretarea sa din "Cântând în ploaie/ Singing in the rain”.

În 1964, a primit o nominalizare la categoria cea mai bună actriţă în rol principal a premiilor Oscar, pentru musicalul ”The Unsinkable Molly Brown”.

În 2015, a primit din partea Screen Actors Guild premiul pentru întreaga carieră, înamânat de fiica ei. A jucat în peste 80 de filme artistice şi de televiziune.

Debbie Reynolds s-a căsătorit în 1955 cu cântăreţul Eddie Fisher cu care a avut doi copii - Carrie şi Todd. Cuplul a divorţat în 1959, iar actriţa s-a mai căsătorit de două ori.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu