Actriţă de la Bollywood, răpită şi decapitată de doi colegi actori

Actriţa indiană Meenakshi Thapar, de 26 de ani, a fost răpită şi ulterior decapitată de doi colegi actori, care au cerut 1.500.000 de rupii (aproape 100.000 de lei) părinţilor tinerei ca să o înapoieze în viaţă, scrie Jurnalul.ro.

Thapar a jucat în filmul horror "404", produs la Bollywood, unde i-a cunoscut pe actorii Amit Jaiswal, de 36 de ani, şi iubita acestuia, actriţa Preeti Surin.

"Amit Jaiswal şi Preeti Surin s-au decis să o răpească pe domnişoara Thapar după ce au auzit-o lăudându-se cu averea familiei sale", scrie publicaţia The Telegraph.

Aceştia au invitat-o pe actriţă în oraşul Gorakhpur, la graniţa cu Nepal, unde au sechestrat-o, cerând o recompensă de 1.500.000 de rupii părinţilor săi.

Mama lui Meenakshi Thapar a plătit doar 60.000 de rupii (aproximativ 5.000 de lei), ceea ce a determinat cuplul de răpitori să o ucidă pe actriţă.

A fost strangulată, decapitată, iar corpul aruncat în două locuri diferite. Trunchiul, tăiat în mai multe bucăţi, a fost aruncat într-un puţ, iar capul - aruncat pe geamul unui autobuz cu destinaţia Mumbai, potrivit  The Telegraph.

Jaiswal şi Surin au fost prinşi şi au mărturisit crima.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu