Actriţa Anastasia Zavorotniuk, în stare gravă la spital. Ar suferi de o formă agresivă de cancer. Medicii au prognoze sumbre

Gălăgie în presa rusă. Renumita actriţă, Anastasia Zavorotniuk, ar fi bolnavă de o formă gravă de cancer la creier. Potrivit agenţiei Ria Novosty, artista se află în stare gravă în unul din spitalele de la Moscova, după ce a fost indusă în comă artificială.

Mai devreme, producătorul său, Andrei Razin a declarat pentru Pyatii Kanal, că doar soţul lui Zavorotniuk, Piotr Cernîşeov este lăsat să o viziteze.

Potrivit surselor iniţiale, actriţa s-ar fi îmbolnăvit, după naşterea ultimii sale fiici. Mai mult, potrivit lui Razin, medicii au prognoze sumbre pentru aceasta. Specialiştii ar fi declarat că starea critică ar putea duce la moartea acesteia, în câteva zile.

Luni dimineaţa, presa rusă a scris că îndrăgita artistă a fost conectată la aparatul de ventilare pulmonară.

Anastasia Zavorotniuk a devenit populară după ce a jucat rolul unei bone pentru o familie bogată, în serialul "Moya Prekrasnaia Nyanya".

În pofida gălăgiei din media rusă, actorul Stas Sadalski, un apropiat al actriţei, speră ce e doar o tehnică de PR, declarând că este îngrozit de gândul că dacă ar suna-o, ar afla veşti proaste.

Primele zvonuri despre boala care ar fi atacat-o pe Zavorotniuk au apărut încă la început de vară, când producătorul acesteia a declarat că artista a fost diagnosticată cu glabiostoma - una dinte cele mai agresive forme de cancer. În august, aceasta a încetat să mai participe la spectacole teatrale.

Lasă un comentariu