Actriţa Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de violenţă domestică de-a lungul căsătoriei

Actriţa Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de violenţă domestică de-a lungul căsătoriei. Ea a cerut, astăzi, un ordin temporar de restricţie împotriva actorului, susţinând că a fost victima unor astfel de violenţe în mod repetat, scrie The Mirror, potrivit romanialibera.ro.

Actriţa, care a depus cerere de divorţ la începutul săptămânii motivând divergenţe ireconciliabile, a prezentat instanţei de judecată o fotografie în care are o vânătaie în jurul unui ochi. Imaginea a fost publicată pentru prima dată de site-ul specializat în vieţile vedetelor TMZ.

Potrivit publicaţiei online TMZ, Amber susţine că Depp a lovit-o peste faţă, duminică seara, cu un Iphone. După incident, Amber a fost chemată poliţia, dar Depp a fugit înainte ca agenţii să ajungă la locuinţa lor.

Amber, care are doar 30 de ani, a cerut luni dimineaţă divorţul de starul hollywoodian, de 52 de ani, iar la data oficială a separării a precizat ziua precedentă, adică duminica în care susţine că a fost lovită. TMZ precizează că cei doi au mai fost violenţi în timpul căsătoriei, iar o astfel de situaţie a fost chiar filmată.

Amber a cerut divorţul la trei zile după moartea mamei lui Depp şi la doar 15 luni de la încheierea căsătoriei.

Potrivit presei internaţionale, până acum Depp nu a comentat acuzaţiile aduse de Amber.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu