Actorul Victor Nofit este noul prezentator de la Canal 2. Ce reprezintă televiziunea pentru el

De astăzi, alături de telespectatorii Canal 2, va fi prezent în faţa ecranelor actorul şi prezentatorul Victor Nofit.

Din 2000 Victor Nofit şi-a început activitatea la teatrul  "Mihai Eminescu”din Chişinău.

Pentru prima dată a păşit pragul televiziunii în anul 2009, unde s-a şi îndrăgostit de micile ecrane.

Canal 2 în viziunea prezentatorului este mai aproape de oamenii de artă, fiindcă a reflectat de fiecare dată evenimentele culturale.

Victor Nofit consideră televiziunea "o lupă a societăţii care redă ceea ce se întâmplă cu oamenii, bucuriile şi durerile fiecărui cetăţean. Televiziunea este o realitate mai dură, pe când teatrul este o poveste la care putem renunţa să o mai privim”.

În calitate de prezentator Victor Nofit se simte minuntat, este la curent cu toate evenimentele ce se întâmplă în ţară şi se bucură de fiecare dată când oamenii sunt fericiţi. Atunci când în lume se întâmplă lucruri oribile este o durere pentru prezentator să aducă informaţia intactă fără a o trăi.

Canal 2 este un post de televiziune care este de fiecare dată alături de public, de oamenii care au nevoie, astfel au fost iniţiate campanii sociale în care datorită receptivităţii oamenilor şi a postului au fost salvate vieţi.

Pentru Victor Nofit televiziunea nu e altceva decât "realitatea, viaţa de zi cu zi filmată, redactată şi redată celor de acasă”.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu