Actorul american Michael Douglas a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Embed:
Celebrul actor american Michael Douglas a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Artistul, cu o carieră de 50 de ani, a fost însoțit la ceremonie de soția lui, Catherine Zeta-Jones, de tatăl său, legendarul Kirk Douglas, și de copii.

Michael Douglas este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, cu două premii Oscar, mai multe Grammy-uri şi Emmy în palmares.

”Toți mă întreabă de ce a durat atât de mult până să primesc o stea pe Walk of Fame? Haideți să fim corecți, este o mare onoare, dar eu îmbătrânesc pe zi ce trece. Am vrut să sărbătoresc acest eveniment alături de soția și fiul meu, nu de infirmiere și stră-strănepoți”, a declarat Michael Douglas, actor.

În cei 50 de ani de actorie, Douglas a jucat în peste 60 de filme și seriale. Printre ele, pelicule de referinţă în cinematografie, precum ”Disclosure”, ”Wall Street” sau ”Basic Instinct”.

Steaua lui Michael Douglas este cea de-a 2648-a de pe Hollywood Walk of Fame. Mulţi actori de calibru şi oameni de televiziune importanţi nu se regăsesc printre cei omagiaţi pe Bulevardul Celebrităţilor. Printre marii absenţi se numără Robert De Niro,
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu