Actorul american, Ben Affleck împlineşte 38 de ani

Embed:

Actorul american, Ben Affleck, împlineşte, astăzi, 38 de ani. Affleck nu este considerat doar o figură frumoasă a Hollywood-ului, ci s-a impus şi prin rolurile sale în pelicule controversate, unul dintre care i-a adus chiar premiul Oscar.

Ben Affleck şi-a făcut debutul la vârsta de opt ani într-o producţie şcolară. În acelaşi an, l-a cunoscut pe Matt Damon, cu care leagă o prietenie durabilă şi colaborează mai târziu. Affleck renunţă la studii, în favoarea unei cariere la Hollywood. Primele roluri au fost destul de modeste, majoritatea în filme comerciale pentru televiziune.

În 1997, apare pe marele ecrane filmul de succes "Good Will Hunting", al cărui scenariu este semnat de Affleck şi Matt Damon. În următorii ani, el s-a filmat în mai multe producţii, mai mult sau mai puţin de succes. A intrat şi mai mult în atenţia presei, datorită filmului "Dogmă", o peliculă criticată de biserică. În 2001, a jucat în "Jay and Silent Bob Strike Back", o producţie excepţională pentru filmografia sa.

Din 2002, Affleck se filmează în tot mai multe pelicule, printre care şi Gigli, care l-a transformat mai mult într-o vedetă mondenă. El a avut o relaţie mediatizată cu Jennifer Lopez. Relaţia acestora s-a terminat brusc, iar Affleck s-a căsătorit în 2005 cu Jennifer Garner, starul din serialul "Alias".

loading...

Lasă un comentariu