Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au împăcat

Robert Pattinson şi Kristen Stewart sunt din nou împreună. Confirmarea informaţiei a venit astăzi când au apărut primele imagini cu cei doi, de după împăcare. Robert Pattinson, unul dintre starurile francizei "Twilight" a iertat-o pe iubita lui, care l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders, şi că cei doi s-ar fi mutat din nou împreună.

Actorul britanic Robert Pattinson (26 de ani), considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume, şi Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, au fost fotografiaţi, luni, în Hollywood, după ce au luat pranzul cu nişte prieteni, scrie Realitatea.net, care citează Daily Mail.

Site-ul american Entertainment Tonight a publicat, marţi, în exclusivitate, mai multe instantanee surprinse cu cei doi duminică, într-un club din Los Angeles.

Cei doi s-au despărţit în luna iulie, când actriţa a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", care este căsătorit şi are doi copii.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta. Însă, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu