Activistul Pavel Grigorciuk ar fi atacat un procuror

Recidivistul Pavel Grigorciuc a atacat un procuror, din cadrul Procuraturii Municipale. Incidentul a avut loc astăzi, la Curtea de Apel, din sectorul Botanica.  Informația a fost confirmată de procurorul municipiului Chişinău, Ştefan Şaptefraţi. 

Potrivit acestuia, procurorul Nicu Şendrea a avut nevoie de îngrijiri medicale. Deocamdată, nu este clar dacă omul legii este internat în spital. Imediat, după incident, cazul a ajuns în vizorul procuraturii municipiului Chişinau, cu sediul în sectorul Botanica. În aceste momente oamenii legii încearcă să stabilească toate circumstanţele pentru a stabili dacă activistul urmează a fi reţinut sau nu.

Pavel Grigorciuc nu este la prima abatere de la lege. Anterior, acesta a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce l-a lovit pe deputatul Sergiu Sîrbu, la intrarea unui local din centrul Capitalei. Incidentul a avut loc în ziua şedinţei de constituire a noului Parlament, după ce recidivistul Grigorciuc a participat la un protest organizat de PAS şi PPDA. Pentru fapta comisă, activistul este cercetat penal pentru huliganism.

CITEŞTE ŞI: Sergiu Sîrbu, ATACAT de recidivistul Pavel Grigorciuc. Deputatul democrat, internat la spital

Agresarea deputatului Sîrbu ar putea să-l coste pe susținătorul blocului "ACUM" o amendă de 67.500 de lei sau închisoare de până la cinci ani.

În 2015, liderii grupului Petrenco, printre care şi Pavel Grigorciuc, au fost condamnaţi la patru ani şi jumătate cu suspendare pentru organizarea dezordinilor în masă în timpul unui protest din faţa Procuraturii Generale. Iar în 2014, acesta l-a lovit, înjurat şi l-a numit fascist pe un cetăţean german.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu