Activistul Mihail Bagas face apel către Maia Sandu și Andrei Năstase: Nu mai tachinați șoferii

Mihail Bagas a lansat un apel către Maia Sandu și Andrei Năstase. Activistul civic le solicită ca să se înceteze tachinarea șoferilor.

Potrivit lui, "polițiștii organizează verificări masive ale șoferilor".

"Administrând cea mai mare comunitate online de șoferi din Moldova, am observat că în ultimele două săptămâni, în fiecare zi în Chișinău și pe traseele naționale, polițiștii organizează verificări masive ale șoferilor. Angajații INP menționează că amenzile neplătite de pe camerele de supraveghere sunt amenzi.

Domnilor miniștri, Năstase și Sandu, ați spus că aveți cele mai bune echipe de economiști și finanțatori și ați găsit o metodă de a suplini bugetul prin a aplica amenzi șoferilor!?

"Poate ați uitat cum ați judecat și ați strigat că toate aceste camere sunt ilegale? Poate ați uitat că sarcina principală a poliției este prevenirea infracțiunilor, nu instalarea mașinilor-capcane prin tufișuri!? Pentru suplinirea bugetului de stat ați decis legal și ilegal să puneți această povară șoferilor!? Nu mai puneți această povară pe umerii oamenilor", a scris activistul civic Mihail Bagas pe Facebook.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu