Acţiune de CARITATE. Au băut cafea şi ceai pentru copiii cu dizabilităţi

Embed:

Zeci de oameni, printre care politicieni şi interpreţi s-au adunat, astăzi, într-un centru comercial din Capitală şi au băut cafea și ceai. Astfel, ei au încercat să adune bani pentru a ajuta mai mulți copii cu dizabilități.

Oamenii au savurat cafea, într-o atmosferă relaxantă, preparată la ibric de către celebrul cafegiu, Alexandru Stucalov. Fiecare a plătit atât cât l-a lăsat inima:

"În fiecare copil există un vis şi prin această manifestare fiecare se apropie de visul unui copil."

"În susţinerea unor cauze nobile este nevoie să ajute fiecare din societate."

Printre cei, care s-au alăturat acţiunii au fost şi ministrul Tineretului şi Sportului, Sergiu Afanasenco şi ministrul  Muncii și Protecției Sociale Ruxanda Glavan.
 
"Prin exemplul propriu, vreau să demonstrez că societatea poate fi solidară şi trebuie să ajute pe cei, care au anumite nevoi. Este absolut important să demonstrăm că putem fi uniţi, că putem fi alături", a spus Ruxanda Glavan. 

Chiar dacă nu este un consumător de cafea, ministrul Sportului, Sergiu Afanasenco nu a ezitat să încerce pentru prima dată să o prepare.
 
"Am gustat pentru prima dată cafea. Eu nu am băut niciodată cafea şi nu m-am aşteptat că se găteşte atât de uşor şi repede. Mi-a plăcut", a spus ministrul

Sumele adunate vor ajunge la o organizaţie non-guvernamentală, de ajutoarele căreia beneficiază aproximativ 50 de familii, care au copii cu dizabilităţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu