Acţiune curajoasă a unui grup de femei din Capitală: Au alergat în jurul lacului din parcul "Valea Morilor"

Embed:

Acţiune curajoasă a unui grup de femei din Capitală. Aproximativ 10 reprezentante ale sexului frumos au alergat în jurul lacului din parcul "Valea Morilor", la o temperatură de minus 15 grade Celsius. 

Femeile care au venit în parcul "Valea Morilor" au reuşit ceea ce nu mereu au curajul să facă bărbaţii sau chiar sportivii de performanţă. Echipate corespunzător, ele au efectuat un antrenament, după care au alergat în jurul lacului pe un ger aprig.

La eveniment au participat femei de diferite vârste. Doamnele spun că au aflat despre această acţiune de pe reţelele de socializare. Ele afirmă că gerul nu le-a speriat, iar un astfel de antrenament este un bun prilej pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate de sărbători.

"Nu ne-am gândit că va fi atât de bine. La noi e prima încercare. Nu se simte deloc frigul, parcă e plus 15, dar nu minus 15".

"Am citit pe reţelel de socializare şi am zis de ce să nu încerc. Ne revenim mai bine după atâtea sărbători. Mi-a plăcut foarte mult. A fost super".

Evenimentul a fost organizat pentru prima dată de maratonista Natalia Zbîrnea. Ea spune că prin această acţiune vrea să promoveze un mod activ de viaţă.

"Am avut o ocazia minunată să mă aflu în SUA în cadrul unui program "Global Sports Mentoring". E legat de sport. Am fost acolo, am văzut cum se organizează, cum lumea se adună. Cum trebuie de organizat o competiţie, un antrenament. Din acest motiv mi-am propus să revin în Moldova şi să le ofer doamnelor din ţară şansa să fie active şi să practice sportul", a afirmat maratonista Natalia Zbârnea.

Natalia Zbîrnea speră ca, pe viitor, "Comunitatea Femelilor Active" să devină mai numeroasă. Sportiva a dezvăluit că va organiza astfel de evenimente în fiecare duminică, în diferite localităţi din ţară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu