Acte de terorism la Ankara şi Berlin. Premierul Pavel Filip a transmis condoleanţe (VIDEO)

Embed:

În debutul şedinţei de astăzi a Cabinetului de miniştri, prim-ministrul Pavel Filip a transmis condoleanțe familiilor, popoarelor și autorităților care au pierdut oameni dragi în urma evenimentelor dramatice de la Berlin și Ankara.

"Condoleanţe celor care au pierdut oameni dragi în urma actelor dramatice de la Brlin şi Ankara. Nu există acte mai necondamnabile decât terorismul, cand omori oameni nevinovaţi. Îmi exprim regretul. În ultimul timp suntem în sutiaţia în care ne exprimam regretul pentru acte de terrorism cât mai des", a declarat premierul Pavel Filip.

Totodată, Pavel Filip a menționat că ultimele evenimente trebuie să ne facă să rămânem solidari și să fim uniți cu cei care luptă împotriva terorismului de orice factură.

"Moldova îşi poate aduce aportul şi nu trebuie să avem o atitudine mai puţin serioasă faţă de lupta cu terorismul. Trebuie să fim foarte perseverenţi si solidari cu cei care se confruntă cu asemenea acte", a adăugat premierul.

PUBLIKA.MD aminteşte că, ambasadorul Rusiei la Ankara, Andrei Karlov, a fost ucis de un terorist, la o expoziţie de artă din Turcia, iar un târg de Crăciun organizat la Berlin s-a trasformat într-o tragedie. 12 oameni au murit, iar 48 au fost răniți, după ce un camion a intrat cu viteză în mulțime.

Citeşte şi: Ambasadorul Rusiei la Ankara a fost UCIS de un terorist, la o expoziţie de artă din Turcia (FOTO/VIDEO)

Citeşte şi: GROAZĂ, PANICĂ şi ÎNGRIJORARE în lume! DETALII despre atacul de la târgul de Crăciun din Berlin

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu