Acrobații, jonglări şi ponei dresați. Surprizele pe care le pregătesc artiştii Circului din Chişinău pentru spectatori

Embed:

Acrobații, jonglări, clovni, ponei dresați, papagali. Sunt doar câteva din surprizele pe care le pregătesc artiştii Circului din Chişinău pentru spectatori.

De astăzi, timp de trei săptămâni, circarii din Moldova, dar și de peste hotare vor evolua pe arena mică. Aceştia promit un show de excepție dar şi multe cadouri de la Moș Crăciun.

Natalia Grusteliva a venit din Odesa pentru prima dată la noi și speră că publicul o va primi cu drag: "Am pregătit un număr neobișnuit. Voi fi într-un balon din sticlă în care voi face diverse trucuri, îl voi deschide. Va fi ceva frumos".

Iar Olga Deagheleva a revenit de la Minsk pentru a surprinde spectatorii cu un număr captivant: "Va fi un căluț mare și un ponei. Sper că totul ne va reuși și vom bucura spectatorii, iar lor le va fi interesant să ne privească".

În total, 12 artişti îşi vor demonstra măiestria.

"Dansatoarea pe sârmă, noi n-am avut așa numere. Gimnastul în aer, jonglerie pe role, cal dresat liber. Dresură mixtă de animale, foarte diverse animale. Și pelicanul roz, mare, care în Cartea Roșie e scris", a menţionat Igor Cemortan, rezigorul Circului din Chișinău.

Spectacole inedite, în ajun de sărbători, promit şi artiştii Filarmonicii Naţionale. Acestea încep de astăzi, cu un concert pentru copii.

"Gala de Crăciun cu formațiile Filarmonicii Naționale, cu capela corală 'Doina', cu ansamblul 'Concertino', cu orchestra de muzică populară 'Folclor', cu duetul de pianiști și vă vom crea o atmosferă feerică de sărbătoare", a declarat Svetlana Bivol, directoarea Filarmonicii Naționale "Serghei Lunchevici".

Iar din data de 23 decembrie, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet, vor fi puse în scenă trei spectacole care deja au fost îndrăgite de public.

"Pentru sfârșit de an, tradițional avem Gala de Revelion. Dar venim și noi cu ceva către sfârșit de an mă refer la 'Nunta lui Figaro', acum urmează 'Evgheni Oneghin", a specificat Nicolae Dohotaru, director artistic TNOB.

Prețul biletelor pentru spectacolele de la Circ, dar şi cele de la Filarmonică şi Operă
variază între 100 și 300 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu