Această nuanță va împânzi orașul în această primăvară. Ce spun designerii

Din colecțiile primăvară - vară 2019 ale celor mai mari case de modă ies în evidență nuanțele de galben și verde aproape fosforescente. Cunoscute până acum preponderent în îmbrăcămintea sport sau de stradă, anul acesta culorile neon își găsesc locul în orice ținută.

La fel de căutate vor fi și în materie de accesorii sau chiar în domeniul frumuseții, cum ar fi manichiura sau pedichiură.

Pe podiumuri pot fi admirate ținute în culori neon și chiar accesorii, în special la brandul Versace. 

Off-White și Balenciaga propun și varianta unor accente regăsite în ochelari, pantofi sau doar o pată de culoare într-o piesă de îmbrăcăminte, precum și diferite imprimeuri. Creatorii de modă s-au inspirat din perioada '80 și '90.

Poate fi destul de riscant să purtaţi culori atât de intense, aşa că este bine să fie combinate cu cele neutre, cum ar fi negru alb, bej sau kaki. Și accesoriile sunt la fel de importante. O piesă într-o culoare neon este de ajuns, în caz contrar ţinuta poate avea un aspect nereuşit şi exagerat, scrie prime.md.

Și în materie de manichiură sau pedichiură, culorile neon au fost mereu în vogă, în special în perioada caldă a anului.

Aplicarea acestei culori este, însă mai complicată și necesită o atenție sporită. Iar, dacă un neon obişnuit vă păre plictisitor, există o soluţie.

Verdele electric este popular și printe vedetele de talie internaţională. În noaptea dintre ani, modeul Kendall Jenner a optat pentru această culoare, iar Bella a îndrăznit să poarte o vestă neon, peste o cămaşă de satin alb.

De asemenea, Kim Kardashian, care este una dintre celebritățile care a dat startul acestui trend, a îmbrăcat o rochie mulată din latex.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu