ACCIDENTUL de la Străşeni. Bărbatul care şi-a accidentat fosta soţie şi copilul lor, în arest la domiciu pentru 30 de zile

Embed:

30 de zile de arest la domiciliu pentru bărbatul, învinuit că în ultima zi a anului trecut, a accidentat intenţionat, maşina în care se afla fosta soţie şi băiatul lor, de trei ani. Decizia aparţine magistraţilor Curţii de Apel Chişinău, după ce apărătorul învinuitului a atacat în instanţa de judecată hotărârea Judecătoriei Străşeni, privind arestul preventiv în izolator, pe un termen de 15 zile.

Recursul apărătorului a fost examinat, astăzi, la Curtea de Apel Chisinau, în urma căreia, învinuitul a primit arest la domiciliu. Procurorii spun că vor contesta decizia. Femeia se află în continuare la Spitalul de Urgenţă, în stare de gravitate medie. Starea fiului ei s-a îmbunăţit substanţial, potrivit medicilor de la Institutul Mamei şi Copilului.

Accidentul a avut loc în apropiere de satul Făgureni, raionul Străşeni, iar şoferul vinovat a fugit de la faţa locului. Ulterior, fugarul, de 37 de ani, a fost reţinut şi le-a declarat oamenilor legii că nu îşi aminteşte cele întâmplate. El riscă până la opt ani de puşcărie.

loading...

Lasă un comentariu