Accidentul CUMPLIT din Ungaria în care AU MURIT nouă români. Şoferul microbuzului NU AVEA LICENŢĂ pentru transport de persoane

Şoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria, soldat cu moartea a 9 români, nu avea licenţă pentru transport de persoane, susţine presa din România. Mai mult chiar, paşaportul tehnic al vehiculului pe care îl conducea era confiscat de către poliţişti.

16 copii au rămas orfani în urma tragediei, iar 11 dintre ei şi-au pierdut ambii părinţi. Potrivit presei de peste Prut, cei 8 pasageri ai microbuzului erau originari din 2 comune din judeţul Mureş. Transmisia făcută de conducătorul auto a fost urmărită de rude şi prieteni pe Facebook.

Citeşte şi: DRAMA prin care a trecut un bărbat care a pierdut 2 copii în CUMPLITUL ACCIDENT din Ungaria

Primarul comunei Mica din judeţul Mureş a declarat că toţi cei 8 pasageri erau rude între ei. O femeie şi-a pierdut ambii fii și nora în accident. Acum, ea trebuie să aibă grijă de cei doi nepoți ai săi, unul de trei ani și altul de șapte ani.

Alți șase copii rămași orfani vor rămâne și ei în grija bunicilor.

Ministerul de Interne din România a postat pe Facebook o poză de la teribilul accident şi un mesaj pentru toţi şoferii: "Nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin. Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi".

Potrivit poliţiei maghiare, de vină pentru producerea accidentului este şoferul microbuzului, care a intrat în depăşire fără să se asigure, deşi pe contrasens circula un camion. Şoferul nu era atent la drum pentru că făcea o transmisie live pe o reţea de socializare în timp ce conducea. Din înregistrare se vede că nu a frânat şi nici măcar nu a încercat să revină pe sensul său de mers în momentul în care camionul se apropia.

Citeşte şi: Accidentul din Ungaria în care AU MURIT nouă români a fost SURPRINS ÎN DIRECT. Şoferul microbuzului făcea LIVE pe Facebook (FOTO/VIDEO)

Pe aceeaşi temă