Accidentele se țin lanț în Capitală. Mai mulți oameni au ajuns la spital, în ultimele 24 de ore

Embed:
De-i frig sau de-i cald, de plouă ori e ceaţă, tragediile de pe şosele nu mai contenesc. În ultimele 24 de ore, doar în Capitală s-au produs trei accidente soldate cu victime. Două maşini s-au ciocnit violent la intersecţia străzilor Şciusev şi Eminescu. Un şofer şi doi pasageri au fost transportaţi la spital. În urma impactului, o maşină a ajuns într-un pilon de electricitate. Cel mai mult a avut de suferit unul dintre şoferi, care a fost internat în stare gravă cu traumatism al coloanei vertebrale. Pasagerii din această maşină, mai exact o femeie şi un copil, s-au ales cu răni uşoare. Poliţia urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului.

Un alt caz s-a produs aseară, în jurul orei 22.00, pe strada Vârnav din Capitală. Un taximetru a lovit un bărbat lângă o trecere de pietoni. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Alcooltestul a arătat că taximetristul nu a consumat alcool, în schimb, pietonul era beat. Victima de 65 de ani s-a ales cu fracturi la mâini şi picioare şi urmează să fie operată. Momentul impactului a fost surprins de un martor şi postat pe Facebook. Din imagini se vede cum doi bărbaţi traversează strada, lângă o trecere de pietoni. Un taximetrist face manevra cu spatele şi-l loveşte pe unul dintre ei. Celălalt trecător a scăpat nevătămat. Poliţia a iniţiat un proces penal în acest caz. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul taximetrului riscă o amendă de 1500 de lei şi şase puncte de penalizare.

Un alt accident s-a produs aseară, în jurul orei 23.00, tot în centrul Capitalei. Două automobile s-au lovit la intersecţia străzilor Puşkin şi Bucureşti. Unul dintre şoferi, în vârstă de 61 de ani, a fost transportat la spital, dar, din fericire, s-a ales cu răni uşoare şi în scurt timp a fost externat. Poliţia a pornit o anchetă pentru a stabili cine a provocat accidentul.
loading...

Lasă un comentariu