ACCIDENTELE SE ŢIN LANŢ. Două BMW-uri, avariate pe strada Vasile Lupu din Capitală (FOTO)

Embed:

 

Accident violent cu implicarea a două maşini de marcă BMW pe strada Vasile Lupu din Capitală. Unul dintre autoturisme a fost lovit puternic din spate în momentul în care şoferul acestuia în vârstă de 19 ani, a pornit o manevră de întoarcere pe linia continuă. Din fericire, nici şoferii şi nici pasagerii nu avut de suferit.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10:00. Ambele maşini se deplasau pe strada Vasile Lupu, pe aceeaşi bandă, în direcţia Buiucani. Şoferul care a făcut manevra interzisă era singur în maşină. El a refuzat să discute cu presa.

''Nu voi vorbi nimic. Nu m-am speriat deloc''.

În maşina care a lovit din spate era o familie cu un copil minor. Toţi aveau centurile de siguranţă cuplate.

''Domnul a încercat să treacă banda dublă continuă şi nu am reuşit să frânez şi am intrat în el. Nu-i destul de puternic încât îi lovit partea din faţă şi radiatorul''.

''Totul bine, eram cuplaţi cu centura de siguranţă, am evitat''.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei pentru a stabili circumstanţele exacte ale producerii accidentului.

Contactată telefonic, ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati ne-a declarat că şoferul în vârstă de 31 de ani a tamponat din spate un automobil, condus de un tânăr de 19 ani.

Şoferul vinovat riscă o amendă de 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare.

 

 

 

 

 

Trimite-ne imaginile surprinse de tine, iar acestea pot fi vazute de o tara intreaga, pe Publika.md si la Publika TV. Puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefon 060881100


 

loading...

Lasă un comentariu