Accidentele rutiere au loc pe cele mai bune drumuri din ţară

Embed:

Excesul de viteză, neatenţia la volan şi manevrele nereuşite ale conducătorilor auto sunt, de cele mai multe ori, cauze ale accidentelor. Pentru că şoferii nu respectă regulule de circulaţie, deseori acidentele au loc tocmai pe cele mai bune drumuri din ţară.

Şoseaua Chişinău-Soroca, până la frontiera cu Ucraina, este considerată cea mai periculoasă din ţară. În primele zece luni ale acestui an, pe această autostradă s-au produs peste 50 de accidente rutiere.  Potrivit specialistilor, accidentele au loc din motiv că şoferii accelerează pe acest segment de drum, care este unul dintre cele mai bune din ţară.

În 2009, pe şoseaua Chişinău-Soroca au avut loc aproape 70 de accidente rutiere, iar în 2010, numărul acestora a fost mai mare de 70.

"Consider că trebuie impuse nişte limite de viteză. Deşi şoseaua trece prin mai multe localităţi, majoritatea şoferilor nu respectă regulile de circulaţie", a spus un şofer.

Pe traseul Chişinău-Cimişlia-Basarabeasca,
de la începutul anului s-au produs aproape 30 de accidente rutiere. Acest traseu se situează pe locul doi în topul celor mai periculoase drumuri naţionale.

Pe locul trei în top-ul celor mai periculoase drumuri din ţară se află şoseaua Brest-Chişinău-Odesa. De la începutul anului, pe acest traseu s-au produs 23 de accidente. Acum un an, această poziţie era ocupată de autostrada Chişinău-Ungheni-Sculeni, pe care au avut loc peste 40 de accidente.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu