Accidente rutiere TRAGICE în Moldova. Doi bărbați au murit în acest weekend

Embed:

Aventură cu sfârşit tragic pentru un tânăr din oraşul Nisporeni. Un automobil, în care se aflau şapte persoane cu vârste între 18 şi  28 de ani, s-a izbit de un copac în dimineaţa zilei de ieri.

În rezultatul impactului, un băiat care se afla în portbagajul maşinii a decedat pe loc, iar altul a ajuns la spital cu fracturi. Potrivit poliţiei, tinerii au petrecut toată noaptea şi au decis să se mute la un alt local.

Şoferul în vârstă de 28 de ani conducea cu viteză, iar la un moment dat a ajuns cu maşina într-un copac. Bărbatul a fugit de la faţa locului.

La scurt timp, oamenii legii l-au reţinut pentru 72 de ore. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz, iar şoferul riscă până la 7 ani de închisoare.  

Un alt accident soldat cu moartea unui om a avut loc pe un drum local din raionul Donduşeni. Şoferul de 33 de ani a unei motociclete cu ataş, în care se aflau fiul său de şase ani şi o rudă, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un automobil.

În urma impactului, cele trei persoane din motocicletă au fost transportate la spital în stare gravă. La scurt timp, bărbatul a decedat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu