ACCIDENTE în nordul Moldovei. Două persoane AU MURIT pe loc

O femeie de 56 de ani din satul Pruteni, raionul Faleşti, a fost accidentată mortal de un microbuz care efectua o manevra de mers înapoi. Şoferul le-a spus oamenilor legii că s-a asigurat înainte de a porni din loc, dar nu a observat femeia pentru că era întuneric, informează infoprim-neo.md.

"Șoferul, originar din raionul Edineţ, vindea var în sat. Femeia s-a apropiat de microbuz să vadă marfa, apoi a pornit spre casă. Şoferul nu a observat-o când a pornit din loc, iar impactul a fost fatal. Femeia a murit pe loc, a spus şeful de post al satului Pruteni, Dumitru Ciupercă.

Tot ieri, între localităţile Dumitreni şi Alexeevca, raionul Floreşti, a avut loc un alt accident soldat cu decesul unui tânăr de 26 de ani. Bărbatul se afla în calitate de pasager într-un automobil de model Audi, care s-a ciocnit cu un autoturism de model Dacia Logan. Preliminar, s-a constat că şoferul din Audi, în vârstă de 22 de ani, ar fi creat situaţia de accident.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, timp de 24 de ore în ţară s-au produs 11 accidente soldate cu 2 persoane decedate şi 12 traumatizate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu