Accidente grave în Capitală: Două persoane au fost internate la spital

Embed:

Un bărbat din Ungheni a fost lovit în plin de o mașină în timp ce încerca să traverseze neregulamentar strada. Accidentul s-a produs, seara trecută, în sectorul Râșcani, al Capitalei. Pietonul a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.

Poliţiştii veniți la fața locului au stabilit că bărbatul de 40 de ani a vrut să traverseze strada într-un loc interzis, iar șoferul automobilului, un tânăr de 22 de ani, nu a mai reușit să evite impactul și l-a lovit.

"Am ieșit dintr-o ogradă, de aici dintre aceste blocuri și mergeam încetișor. Am trecut de trecerea de pietoni, se vedea rău. Persoana era servită și mi-a sărit pe parbriz", a declarat şoferul.

Victima era împreună cu un prieten și vroia să ajungă la stația de troleibuz: "Eu i-am spus să ne ducem să traversăm pe trecerea de pietoni, bine. Când m-am întors s-a auzit 'zdub' și gata, el a fost lovit".

Acum șoferul riscă să se aleagă cu dosar penal.

Tot aseară, o adolescentă de 17 ani a ajuns și ea la spital, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un alt automobil.

Accidentul s-a produs pe strada Belinski, din sectorul Buiucani. Șoferul care se face vinovat, a încercat să iasă la depășire, dar întrucât nu s-a asigurat, nu i-a reușit manevra.

În consecință, acesta a lovit o altă mașină. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o amendă de o mie de lei și șase puncte de penalizare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu