Accidentări în NBA. New York Knicks a rămas fără Jeremy Lin

Embed:

New York Knicks l-a pierdut pe starul său, Jeremy Lin! Jucătorul a fost operat la genunchi şi va sta departe de teren şase săptămâni. Dacă în lipsa sa, Knicks nu se va califica în Play Off, sezonul pentru Lin s-a terminat.

Antrenorii mai multor echipe din NBA se confruntă cu consecinţele grevei care a amânat începutul sezonului. Echipele sunt nevoite să joace din două în două zile, ceea ce duce la suprasolicitarea şi accidentarea mai multor baschetbalişti. Cea mai mare dramă o trăieşte echipa New York Knicks, care a rămas fără un jucător cheie în cel mai important moment al sezonului. Jucătorul-minune, Jeremy Lin a fost diagnosticat cu o leziune cronică a meniscului şi urmează să fie operat la genunchiul stâng.

"Avem vreo patru băieţi care pot să facă treabă bună în atac şi, probabil, să acopere lipsa lui Jeremy. Sperăm să revină cât mai curând. Când se va întâmpla asta, nu ştiu, vom aştepta", a declarat antrenorul interimar New York Knicks, Mike Woodson.

Americanul cu origini taiwaneze va lipsi de pe teren cel puţin şase săptămâni. Dacă, în lipsa lui, Knicks nu se va califica în playoff-ul Conferinţei de Est, sezonul pentru Lin va fi încheiat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu