Accidentarea lui Kliciko înainte de meciul cu Chisora este o invenţie, susţin specialiştii în box

Embed:

Accidentarea lui Kliciko înainte de meciul cu Chisora este o invenţie! Aceasta este o informaţie care a apărut pe forumurile de box din SUA, unde mai mulţi specialişti în box spun că motivul anulării disputei este o scurgere de informaţie din contract, făcută chiar de Chisora în cadrul unei emisiuni TV.

Ruptura de muşchi la abdomen a lui Kliciko este doar o invenţie! Motivul real a deciziei şocante care a dus la amânarea galei de la Mannheim dintre ucrainean şi Chisora a fost o "scurgere" de informaţie din partea britanicului la o emisiune la un post de televiziune. Despre acesta se ştia deja de câteva zile după ce această informaţie a circulat pe formurile de box din SUA.

Britanicul a precizat că una dintre clauzele contractului său includea 3 meciuri pe parcursul unui an cu cei doi fraţi Kliciko, în cazul în care reuşea să câştige confruntarea de pe 11 decembrie.

Zvonul a fost confirmat de un alt pugilist, David Haye, care are deja experienţă în negocieri cu fraţii Kliciko. Hayne a luat aceeaşi poziţie. "Să negociezi cu cei doi fraţi este ca şi când ai încerca să faci afaceri cinstite cu Mafia. Pun clauze incredibile şi mai mult, nu ai voie să declari nimic în presă despre ele."

Anularea marelui event din Germania a adus multe critici din partea presei mondiale dar şi din partea fanilor boxului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu