Accidentare horror în fotbalul englez. Portarul Ederson a fost lovit cu piciorul în cap de Sadio Mane

Embed:

Clipe de groază în partida dintre Manchester City şi FC Liverpool în etapa a patra a campionatului. Mijlocaşul senegalez al "cormoranilor" Sadio Mane i-a pus crampoanele pe obraz portarului brazilian Ederson Santana Moraes de la ”citadini”.

Acesta a rămas întins pe gazon minute în șir și a fost scos de pe teren pe targă și cu masca de oxigen pe față. Cei doi fotbalişti au urmărit balobul la o fază din careul lui City, iar senegalezul a ridicat piciorul prea sus, motiv pentru care a fost eliminat de pe teren.

După ce a primit ajutorul medical de rigoare Ederson a fost înlocuit cu internaționalul chilean Claudio Bravo, iar Manchester City a profitat de superioritatea numerică şi i-a spulberat pe adversari, scor 5-0.

"Citadinii" deschiseseră scorul prin argentinianul Sergio Aguero în minutul 25, iar în prelungirile primei reprize brazilianul Gabriel Jesus a marcat pentru 2-0.


Repriza secundă a însemnat recital ofensiv al gazdelor, ele înscriind încă de 3 ori. Tot Gabriel Jesus a înscris în minutul 53 pentru 3-0.

Celelalte două goluri au purtat semnătura internaționalului german Leroy Sane.

Miercuri, 13 septembrie, FC Liverpool își va începe parcursul în grupele Ligii Campionilor. ”The Reds” vor juca acasă pe legendarul stadion "Anfield Road" împotriva grupării spaniole Sevilla.

Partida va fi transmisă în direct de Canal 3, cu începere de la ora 21 și 45 de minute.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu