ACCIDENT VIOLENT pe strada Vasile Lupu. Un copil a ajuns la spital, iar mama lui a avut nevoie de îngrijiri medicale (FOTO)

Embed:

Un copil a ajuns la spital, iar mama acestuia a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce maşina în care se aflau a lovit frontal o maşină ce se deplasa pe contrasens. Accidentul s-a produs în această după amiază pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al Capitalei. 

Impactul s-a produs în jurul orei 14 la intersecţia străzilor Vasile Lupu cu Ştefan Neaga din sectorul Buiucani al Capitalei. Minorul care se afla în una dintre maşinile implicate în accident a fost transportat la Spitalul pentru Copii "Valentin Ignatenco". Potrivit medicilor, copilul este în afara oricărui pericol, dar este sub supraveghere. Unul dintre şoferii implicaţi în accident a povestit că vinovat de impact s-ar face femeia care a ieşit pe contrasens.

- O doamnă m-a lovit în faţă, ce să îi faci, aşa se întâmplă. Bine că toţi sunt vii şi sănătoşi.

- A ieşit pe contrasens?

- Da, pe contrasens.

- Avea viteză doamna?

- 40,50 nu ştiu.

Şoferiţa a refuzat însă să vorbească în faţa camerei.

- Dumneavoastră eraţi la volanul acestei maşini.

- Da.

- Dar ce s-a întâmplat, de ce aţi ajuns pe contrasens?

- Aşa s-a primit.

Şoferul care se va face vinovat de producerea accidentului riscă o amendă în valoare de până la 1500 de lei şi şase puncte de penalizare. 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu