Accident violent pe podul de la Ismail. Un bărbat a murit după ce a făcut infarct la volan (VIDEO)

Embed:

S-a pornit la drum şi nu s-a mai întors acasă. Este cazul unui şofer în vârstă de 61 de ani care a suferit un stop cardiac chiar în trafic. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de urgenţă, dar din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12, pe strada Ismail din Capitală. 

"Din cercetările medicilor la faţa locului bărbatul ar fi făcut un stop cardiac. Cadavrul bărbatului a fost îndreptat la centrul de medicină legală pentru a fi supus unei expertize pentru a stabili din ce cauză a suferit decesul", a declarat Natalia Stati, ofiţer de presă Poliţia Capitalei.

Până a venit ambulanţa, un şofer a surpins momentele în care mai mulţi oameni stăteau în jurul şoferului decedat, care încă se afla la volan.  Din imagini se vede cum maşina bărbatului a derapat de pe carosabil şi a urcat pe bordurul podului pe de strada Ismail.

Poliţia a deschis o anchetă pe acest caz şi urmează să stabilească toate circumstanţele care au provocat accidentul

Sursa video: grupul de accidente, GBM.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu