Accident violent la ieşirea din comuna Stăuceni. Victima accidentului pleca la Chişinău să se ocupe de funeraliile mamei sale (GALERIE FOTO)

Embed:

O şoferiţă a tras o sperietură soră cu moartea, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu un alt autoturism, apoi s-a răsturnat într-un şanţ. Impactul a s-a produs azi dimineaţă la ieşirea din comuna Stăuceni, municipiul Chişinău.

Tânăra le-a spus poliţiştilor că a pierdut controlul volanului şi a lovit din spate o altă maşină.

"Mergeam pe partea stângă şi ea cu viteză venea şi m-a lovit din urmă. Am întors şi dumneaei s-a dus în parapet şi din parapet a aruncat-o în partea ceea acolo, iată şi s-a inversat", a spus victima accidentului.

Acest şofer povesteşte că în ultimele zile a fost urmărit numai de ghinioane. 

"La mine în maşină mai era soţia, noi mergeam la mort. Să luăm actele pentru ca să o îngropăm pe mama", a spus victima accidentului.

Şoferiţa din vina căreia s-ar fi produs accidentul a refuzat să vorbească în faţa camerei. Ea şi-a sunat soţul, care a venit într-un suflet la locul incidentului.

"Principalul că ea este sănătoasă şi tot normal. În rest nu mă interesează nimic. Tot a fost super", a spus soţul şoferiţei.

La faţa locului au venit şi poliţiştii, însă cei doi conducători auto au ajuns la o împăcare.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu