Accident violent în raionul Cahul. Un şofer beat criţă a intrat cu maşina într-o căruţă (VIDEO)

Beat criţă, a provocat un accident şi a fugit de la locul faptei. Este şi cazul unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, care a lovit cu maşina sa o căruţă. Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, în jurul orei 20:00, în apropiere de satul Vadul lui Isac, din raionul Cahul.

Un hipomobil, condus de un bărbat de 26 de ani, originar din satul Manta, din acelaşi raion, a fost tamponat frontal de un automobil. Alături de el se afla şi soţia acestuia, în vârstă de 29 de ani, care în urma accidentului rutier s-a ales cu o traumă cranio-cerebrală.

Hipomobilul, ce circula din direcţie opusă, nu a fost observat de conducătorul auto care conducea cu viteză excesivă. Fiind într-o stare de ebrietate avansată, cu o concentraţie de 1,55 de promile de alcool pur în aerul expirat, acesta a pierdut controlul asupra volanului, ieşind pe contrasens într-o curbă periculoasă.

După ce a comis accidentul, şoferul a fugit de la locul faptei. Însă, nu a mers prea departe, deoarece, a fost ajuns din urmă de un alt conducător auto care a fost martor ocular la cele întâmplate. 

În scurt timp, la locul incidentului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Accidente Rutiere pentru a investiga cazul. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, s-a depistat că şoferul automobilului este privat de dreptul de a conduce autovehicule.

Totodată, şi căruţaşul a fost supus testului Drager, care a arătat o concentraţie de 0,32 g/l de vapori de alcool în aerul expirat.

Pentru că impactul a fost puternic, la faţa locului a fost solicitat şi un echipaj mobil medical pentru a le acorda victimelor îngrijiri medicale. În urma traumatismelor grave suferite, pasagera, ce se afla în hipomobil, a fost transportată la Spitalul Raional.

În continuare, forţele de ordine cercetează cazul şi urmează să stabilească cine se face vinovat de accident, pentru a fi tras la răspundere. Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu