ACCIDENT VIOLENT în Capitală. Un microbuz S-A RĂSTURNAT. Poliţia, ambulanţa, la faţa locului (FOTO)

Embed:

Un microbuz s-a lovit violent cu o maşină la intersecţia stazilor Alecu Russo şi Nicolae Dimo din sectorul Râşcani al Capitalei. 

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, iar automobilul, la volanul căruia era un bărbat de 61 de ani, a fost grav avariat. La faţa locului au intervenit oamenii legii şi o ambulanţă.

Potrivit poliţiei, şoferul microbuzului, în vârstă de 32 de ani, a fost transportat la spital cu răni. În celălaltă maşină se afla şoferul şi o pasageră, nici unul dintre ei nu a avut de suferit. 

Potrivit şoferului automobilului, bărbatul care se afla la volanul microbuzului circula cu viteză şi a trecut la culoare roşie a semaforului: "Era roşu la mine, m-am oprit, după ce s-a aprins verde şi în timpul acesta, de pe Alecu Russo venea un microbuz şi m-a lovit".

Soţia acestuia, care se afla pe bancheta din spate, s-a ales cu câteva lovituri şi o sperietură zdravănă: "Mergeam foarte încet, din partea aceea domnul cu rutiera mergea cu viteză foarte mare şi ne-a lovit. Eu m-am lovit puţin, soţul meu nu".

Dacă va fi găsit vinovat, şoferul microbuzului riscă o amendă de 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare. Toate circumstanţele producerii accidentului urmează a fi stabilite ulterior.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu