Accident violent în capitală. Un automobil a lovit cu putere un SUV, după care a intrat într-un panou publicitar (VIDEO)

Embed:

Un automobil de model Opel Vectra a lovit violent o maşină de teren. Accidentul, suprins de o cameră de luat vederi a companiei MoldovaSecurity, a avut loc la o intersecţie giratorie de pe strada Uzinelor din capitală.

Din imagini se poate vedea cum un vehicul de culoare albastră loveşte în forţă o maşină de teren. Ca urmare, un cauciuc de rezervă s-a detaşat de la SUV, iar celălat vehicul şi-a deformat partea frontală a caroseriei. 

Lovitura a fost atât de puternică încât o maşină cu o greutate relativ mai mică a reuşit să împingă o altă maşină mai grea pe o distanţă de câţiva metri. Opelul Vectra a mai mers după impact câţiva metri şi s-a oprit în stâlpul unui panou publicitar.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Şoferul care a provocat coliziunea era un tânăr ce mai avea la bord încă un pasager. Cei doi bărbaţi nu au putut deschide uşile pentru a părăsi vehiculul şi au fost nevoiţi să iasă prin geamuri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu