Accident violent în Capitală! Două persoane au ajuns în stare gravă la spital (FOTO)

Doi bărbați au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit violent cu un alt automobil. Impactul a avut loc, noaptea trecută, la intersecția străzilor Socoleni şi Ceucari, din sectorul Râșcani.

De vină s-ar face şoferul maşinii care circula pe o stradă secundară.

Accidentul s-a produs după miezul nopții. În urma ciocnirii, automobilul în care se aflau cele două victime de 27 și 29 de ani s-a răsturnat de câteva ori.

Prietenii tânărului aflat la volanul maşinii care nu a cedat trecerea, i-au sărit în apărare:

"Domnul cu Mercedesul venea din partea de la deal. Dacia venea din partea opusă, de acolo. La așa lovitură, cum spune domnul cu Mercedes, 50 la oră, e imposibil ca Dacia să se răstoarne de două ori."

Celălalt conducător auto susţine că circula regulamentar.

"Eu veneam de pe drumul principal și domnii cu Dacia trebuiau să-mi cedeze trecerea, veneau dinspre partea aia. Aveam viteza admisibilă care este la noi în oraș. Mai mult de 50 nu aveam, lasigur, la oră. 50-55 este cred că încă admisibil, dar mai mult nici într-un caz nu aveam."

La locul accidentului s-a iscat o ceartă între prietenii ambilor şoferi.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă şoferii erau băuţi la volan. Cel care va fi găsit vinovat, va fi pedepsit în funcţie de gravitatea rănilor provocate victimelor.

Şi un taximetrist a ajuns, în această dimineață, în stare gravă la spital, după ce maşina lui s-a ciocnit cu un alt automobil. Incidentul a avut loc pe strada Ion Creangă, din sectorul Buiucani.

În ultimele 24 de ore în Capitală s-au produs 72 de accidente rutiere soldate cu șapte persoane rănite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu