ACCIDENT TRAGIC pe traseul Leușeni-Chișinău. Patru persoane au murit, dintre care trei copii

Embed:

O femeie de 25 de ani, fiica ei şi alţi doi copii au murit într-un grav accident rutier produs aseară pe şoseaua Chişinău-Leuşeni. Alte patru persoane au fost rănite, după ce căruţa în care se aflau a fost lovită în plin de o maşină.

Potrivit ultimelor informații, căruțașul ar fi consumat băuturi alcoolice. Toți veneau de la cimitr, unde au făcut curat și au și servit.

Tânăra care se află la spital a recunoscut că băiatul a băut alcool. O altă tânără se află în comă.

Poliția spune că şoferul autoturismului ar fi circulat cu viteză excesivă şi nu a putut evita coliziunea. Impactul a fost atât de puternic încât un pasager din căruţă s-a stins la faţa locului. Alte trei persoane au decedat pe patul de spital.

E vorba de o femeie de 25 de ani, fiica sa de cinci ani şi alţi doi băieţi de patru şi, respectiv, 16 ani. Cei patru răniţi, două femei şi doi bărbaţi cu vârstele cuprinse între 18 şi 28 de ani, au fost internaţi în spitalele din Hânceşti şi Nisporeni.

Şoferul maşinii şi pasagerul lui au scăpat nevătămaţi. Conducătorul auto de 34 de ani originar din raionul Ştefan Vodă a fost reţinut pentru 72 de ore.

El refuză să facă declaraţii pe marginea acestui caz.

otrvit martorilor, căruța nu avea semne reflectorizante.

Procuratura raionului Hânceşti a iniţiat un dosar penal pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu