ACCIDENT TRAGIC la Ştefan Vodă: Doi tineri, o fată şi un băiat AU MURIT pe loc (GALERIE FOTO)

Embed:

Accident grav în raionul Ștefan Vodă. Doi tineri, un băiat şi o fată, ambii în vârstă de 21 de ani, au murit pe loc, iar șoferul a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau a ieşit de pe carosabil apoi a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia s-a produs noaptea trecută în apropiere de localitatea Talmaza. Victimele erau originare din Ialoveni şi urmau să se căsătorească.

Polițiștii spun că de vină s-ar face conducătorul auto, în vârstă de 22 de ani, care ar fi pierdut controlul volanului, iar în rezultat, maşina a ajuns în şanţ.

"Primele cauze arată că viteza a fost excesivă și nu au intrat în curbă", a spus Marin Ştefan, inspector, IP Ștefan Vodă.

"În această curbă destul de periculoasă, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a lovit într-un pilon kilometric de pe marginea drumului care era amplasat chiar aici. În urma impactului violent, mașina s-a rostogolit la vale pe o distanță de 30 de metri. Cei doi pasageri au fost aruncați din mașină, iar aceasta a luat foc."

Şoferul a fost scos dintre fiarele automobilului de către martorii accidentului. Imediat, la fața locului au fost chemați pompierii care au stins flăcările. Tânărul salvat a fost transportat la spitalul raional din Ștefan Vodă cu comoție cerebrală.

"Pacientul la moment se află într-o stare stabilă. S-a aflat sub supraveghere pe parcursul nopții în terapie intensivă și reanimare. E ridicat în secția traumatologie și continuă tratamentul mai departe", a spus Mihai Malachi, vicedirectorul Spitalului Raional Ștefan Vodă.

În acest caz a fost deschisă o anchetă penală. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă între șase și zece ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu