Accident TRAGIC la spitalul Sfânta Treime din Capitală. Un pacient a căzut de la etajul șase al clădirii

Embed:

Accident tragic la Spitalul Sfânta Treime din Capitală. Un pacient a murit în această dimineaţă după ce ar fi căzut de la etajul şase al clădirii. Potrivit poliţiştilor, bărbatul s-ar fi simţit rău şi a alunecat de pe un pervaz, ce are o înălţime de doar 70 de cm.  Vicedirectorul instituţiei spune că astfel clădirea a fost proiectată acum 40 de ani.

Poliția a fost alerată în jurul orei şase dimineaţa, atunci când paznicul spitalului a observat corpul bărbatului, zăcând la pământ. Medicul legist, care a venit la faţa locului, a constatat decesul victimei.

"Am cercetat blocul sanitar de la etajul şase unde era internat bărbatul, s-a stabilit că geamul de la blocul sanitar era deschis iar pervazul are o înălţime de circa 70 de centimetri",a spus ofiţerul de presă Poliţia Capitalei, Natalia Stati.

Ofiţerul de presă al spitalului nu a vrut să ne ofere prea multe detalii despre acest caz. Doar după intervenţia vicedirectorului, echipa de filmare a avut acces în încăperea, unde s-a produs tragedia.

"Iată veceul şi de unde el...iată uitaţi-vă este acelaşi nivel din partea cealaltă a clădirii, aşa e arhitectura spitalului. Nu cred că este prea jos pervazul pentru că atunci când se dă în exploatare orice clădire e semnată de inginerul proiectant",a spus vicedirectorul Spitalului "Sfânta Treime" din Capitală, Galina Zavatin.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost internat în spital în data de două septembrie, fiind diagnosticat cu pneumonie.

"Starea lui s-a ameliorat. Nu ştie nimeni care a fost cauza la pacientul dat, ceva s-a întâmplat. Am mai avut cazuri", a spus vicedirectorul Spitalului "Sfânta Treime" din Capitală, Galina Zavatin.

Inspectoratul de Poliţie Râşcani a inițiat o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului. Cadavrul bărbatului va fi supus expertizei medico-legale pentru a stabili cauza decesului. Potrivit medicilor, în perioada în care s-a aflat în spital, bărbatul nu a fost vizitat de nicio rudă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu