ACCIDENT TRAGIC la Peresecina: Un băieţel de 2 ani a călcat cu maşina surioara de 4 ani. Fetiţa nu a mai putut fi salvată

Embed:

Durere fără margini într-o familie din raionul Orhei. O fetiţă, de patru ani, a fost strivită mortal cu maşina de către fratele mai mic, de numai doi ani. Potrivit  poliţiei, băiatul a urcat în automobilul tatălui său, care era cu cheia în contact. Acesta a pornit maşina, iar sora lui, aflată în preajmă, a fost lovită şi strivită între automobil şi un camion parcat vizavi. Medicii veniţi la faţa locului au putut constata doar decesul copilului. 

Potrivit şefului IGP, Alexandru Pânzari, tragedia s-a produs, în seara zilei de marţi, în timp ce fraţii se jucau în faţa casei lor.

"În satul Peresecina, un copilaş a pornit un automobil, care stătea în stradă şi astfel şi-a strivit sora".

"Am auzit că băieţelul a zavodit maşina, a pornit motorul şi a tamponat fetiţa. "

Una dintre vecinele familiei povesteşte că în momentul tragediei părinţii erau în ogradă şi lucrau la un gard. Iar după ce fetiţa a fost strivită au auzit strigăte disperate ale mamei copilului.

"În maşina cea mare încărcau ceva şi aici era maşina lui oprită. Ce pălitură o fost nu pot să vă spun, eu când am văzut fetiţa era în ogradă jos şi o udau cu apă. Da se vedea că nu dădea semene de viaţă. Păcat de aşa copii îi i-a Dumnezeu, pe aşa copii frumoşi şi deştepţi", a spus Zinovia Buzu, locuitoare a satului Peresecina.

Atât autorităţile locale, cât şi vecinii au doar cuvinte de laudă pentru familia în care s-a întâmplat tragedia şi spun că regretă foarte mult cele întâmplate.

"Familia la care s-a întâmplat tragedia nu se află în evidenţa autorităţilor publice locale sau la evidenţa poliţiei. Familia tânără, mămica în jur de 24 de ani tăticu cam tot aşa", a spus Nicolae Buzu, primarul satului Peresecina.

"E o tragedie foarte mare, noi suntem vecini şi prieteni foarte buni. Plînge tot satul."

"Erau foarte buni părinţi. Aveau grijă de copii, cred că aşa a fost să fie. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat."

Inspectoratul de Poliţie Orhei investighează circumstanţele exacte în care şi-a pierdut viaţa minora. Ei au iniţiat un proces penal şi aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale şi a expertizei tehnice a maşinii pentru a decide dacă va fi deschis un dosar penal. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu