ACCIDENT TRAGIC în România. Un cuplu de moldoveni a murit, iar copilul lor a ajuns la spital

Embed:

Un cuplu de moldoveni a murit într-un tragic accident, produs azi dimineaţă, în judeţul Vâlcea din România. Maşina în care aceştia se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR. Copilul lor, în vârstă de patru ani, a fost dus la spital.

"În această dimineaţă, la orele 6:45, pe traseul DN7 a avut loc un accident de circulaţie cu implicarea cetăţenilor Republicii Moldova. Un bărbat în vârstă de 30 de ani şi o femeie, în vârstă de 23 de ani, au decedat, iar un copil de patru ani a fost internat în spital cu diverse traumatisme", a spus Liliana Puşcaşu
ofiţer de presă IGSU. 

Autorităţile moldoveneşti anunţă că sunt în contact cu responsabilii din România şi sunt pregătite să intervină, în caz de necesitate.

Potrivit România TV, care citează surse din poliţie, şoferul automobilului a adormit la volan, a ieşit pe contrasens, apoi a intrat în coliziune cu autocamionul care ulterior s-a răsturnat.

Bărbatul care conducea TIR-ul a încercat să evite impactul şi a lovit o altă maşină.

Trei persoane care se aflau în autovehicul au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

Victimele, originare din Moldova, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 23 de ani, veneau din Germania, unde erau stabiliţi de mai mult timp, şi plecau spre Bulgaria.

Circumstanţele în care s-a produs accidentul sunt cercetate de poliţia română.

Lasă un comentariu